Triatló per equips El Prat 2017

El passat diumenge 30 d’abril s’havia de dur a terme la triatló per equips de El Prat de Llobregat, tant en modalitat èlit per a la disputa del Campionat Nacional de Catalunya com en modalitat Open.

BCN Triathlón Total 3 es presentava amb un equip masculí i un femení, tots dos en categoria èlit. Malauradament, i degut a les inclemències metereològiques, l’organitzador juntament amb els membres de la federació catalana van decidir cancel·lar la prova i convertir-la en una duatló degut al mal estat de la mar. El segment de natació ha estat substituit per un segment a peu corrent per la platja de El Prat

L’equip de les noies, format per la Maribel Gabàs, la Mariona Peralta i l’Andrea Medrano, prenia la sortida a les 12.39 i aconseguien completar el recorregut en 1h 08′ 05″, quedant classificades en el lloc 22 de 30 equips participants.

Per la seva banda, els nois sortien a les 13:16 i en Rafa San José, en Marc Majoral, en Ricard Balagué i en Gonzalo Garcia arribaven els 39ens de 57 participants amb un temps de 54′ 26″.