Podi!

Aquest passat diumenge 28 de maig es va disputar el XVII Triatló Sprint Ciutat de Mataró que, a més, era Campionat Nacional de Catalunya en distància sprint.

A la prova van presentar-se tres dels nostres companys, la Maribel Gabàs en categoria femenina i en José Molina i l’Ivan Clavijos en categoria masculina.

En José va aconseguir una gran marca amb un temps de 1h 06′ 38″, que el situava en 34ena posició dins la categoria V1M (lloc 204 de 427 classificats a la general). L’Ivan, en canvi, va abandonar a la T2 per uns problemes de genoll que arrossegava des de feia uns dies.

Però la enorme alegria pel nostre equip va arribar amb l’actuació de la Maribel. Amb 1h 13′ 10″ es va classificar la tercera en categoria V1F (41 de 110 en la classificació general), a només 5 segons de la segona classificada. ENHORABONA, MARIBEL!

Per altra banda, i per acabar d’arrodonir un gran cap de setmana pel que fa a resultats pel club, l’Alexandre Romeo va disputar la Challenge Salou, prova en distància mig IronMan. Competint a la categoria 40-44 anys, va completar la prova amb un excelent temps de 4h 56’23», acabant en el lloc 421 de 725 atletes que van aconseguir finalitzar la competició.