Podi? Victòria!

La secció femenina de BCN Triathlón segueix donant-nos alegries i, aquest passat cap de setmana, vam tenir una més a la triatló sprint de Calella de Mar.

A la prova es van presentar tres dels nostres membres, la Maribel Gabàs i la Andrea Medrano a categoria femenina i en José Molina a categoria masculina.

El dia es va presentar amb cel tapat i temperatures suaus, amb ho que les condicions per competir eren inmillorables, quelcom que els nostres companys van saber aprofitar molt i molt bé. La Maribel va fer un gran sector de bicicleta i, sobretot, un fantàstic sector a peu per recuperar la distància que li treia la primera classificada i, així, aconseguir la victòria a categoría V1F amb gairebé un minut i mig d’avantatge, acabant, a més, la setzena classificada en la general femenina, amb un temps final de 1 hora 21 minuts i 52 segonds.

Per la seva part, l’Andrea va arrodonir el cap de setmana femení, aconseguint una molt meritòria 37ena posició final, de 90 competidores, amb un temps de 1 hora i 28 minuts.

I pel que fa al José Molina, va seguir demostrant la seva qualitat, acabant, amb un temps de 1 hora 18 minuts i 30 segons, en la posició 156 de la general masculina i la 42ena a la categoria V1M.