II CLINIC DE NATACIÓ: LA PROPULSIÓ DINS DE L’AIGUA

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja estan en marxa els preparatius pel II CLINIC DE NATACIO: LA PROPULSIO DINS DE L’AIGUA del proper dissabte 22 de febrer a les 11h al CAR SANT CUGAT organitzat conjuntament per HACHEDOSO i BCNTRIATHLON.

El primer clínic es va centrar principalment en millorar la posició del cos per poder vèncer les resistències a l’aigua. Aquest 2n clínic estarà centrat en millorar la tècnica de propulsió dins l’aigua. Un aspecte clau per guanyar velocitat i que moltes vegades marca la diferència entre els nedadors.

Els entrenadors del clínic són els nostres companys d’equip Luis Rodríguez i Patricia Lledó; ambdós experts en natació. Luis actualment és entrenador al CAR Sant Cugat i Patricia és exnedadora professional. Amb aquesta carta de presentació, el resultat final, com vau poder comprovar en el primer clínic, serà excel·lent.

En aquest 2n clínic, com a novetat s’oferirà el servei opcional d’anàlisi biomecànica amb gravació subaquàtica i supraaquàtica, per  poder analitzar bé els diferents moviments de propulsió i posteriorment poder presentar un informe per corregir possibles errades. Aquest servei tindrà un preu extra de 30€.

PREU CLÍNIC: 25€
PREU CLÍNIC + ANÀLISI: 25€ + 30€ = 55€

INSCRIPCIONS:
Per les característiques del clínic, estarà limitat a 25 participants i reservat exclussivament a socis del club.

 Si no tens club de triatló i t’agradaria compartir la teva passió amb més gent amb  nosaltres serás benvingut. Ho passarem molt bé!

https://bcntriathlon.com/formulari-dinscripcio-al-club/

Bcn Triathlon