Duatló per equips i Mitja marató de Granollers 2017

Aquest diumenge 5 de febrer BCN Triathlon ha estat present a dos importants cites en el calendari atlètic català.

Per una banda, s’ha disputat la duatló per equips que cada any organitza el club Prat Triatló, on BCN Triathlón s’ha presentat amb dos equips a categoria èlit, un masculí i un altre femení, aconseguint uns resultat molt satisfactoris dins les nostres aspiracions.

L’equip femení, composat per Maribel Gabás, Andrea Medrano i Mariona Peralta ha finalitzat en el lloc 24è de 36 equips participants amb un temps final de 1h 27′ 55″

Per la seva part, l’equip de Jaume Cañas, Marc Majoral, Rafael San José y Rubén Corpas ha marcat un temps de 1h 14′ 32″, que els deixava en el lloc 64è de 73 equips que es van presentar a la sortida.

 

Per altra banda, a la emblemàtica prova de la Mitja Marató de Granollers, en Jordi Freixas i l’Ivan Clavijos han estat presents, complint tots dos amb escreix amb els objectius marcats. En Jordi ha fet una marca de 1 hora, 42 minuts i 9 segons, mostrant-se molt satisfet amb les sensacions tingudes en aquesta primera prova sèria per a la preparació de la ultra Estels del Sud.

I pel que respecta a l’Ivan, tot i haver fet un temps força allunyat de la seva MMP (1h 50’55»), aquesta mitja era un test molt important per valorar la seva recuperació de la lesió al tendó d’Aquiles que es va fer a la marató de València el passat 20 de novembre. Ha aconseguit arribar a meta sense patir molèsties i corrent amb normalitat, amb ho que ja ha passat a pensar en la preparació de proves de triatló d’aquesta temporada.

I ben aviat tindreu notícies de la propera sortida ciclista que estem organitzant.