BARCELONA-FRANKFURT

http://www.barcelonafrankfurt.org/blog

EL REPTE BARCELONA-FRANKFURT
El nostre repte és doble, és a dir, tenim dues línies d’arribada per creuar.
El primer repte i la primera línia és ajudar a construcció el nou Hospital de Dia de Sant Joan de Déu. Fan falta molts diners, tot i que cada cop, i amb l’ajuda de gent com tu, ho tenim més a prop.
El segon repte és plantar-nos a la línia d’arribada de l’Ironman de Frankfurt. Això ja depèn bastant més de nosaltres, tot i que no penseu que no estem entrenant de valent, eh? Nosaltres ens hi deixarem la pell. Ara bé, si tu ens ajudes, tot plegat es convertirà en un “repte de nens”, perquè tot això ho fem pels nens.

Els dos camins són llargs, complicats i durs… però no impossibles. I molt menys amb la teva ajuda.

QUI SOM?

Som el Carles, el Jordi, el Ramon, el Roger, el Sergi i el Tomàs. Som 6 esportistes del club BCN Triathlon que el proper 6 de juliol del 2014 participarem en el Campionat d’Europa d’Ironman a Frankfurt. Som amateurs, però no ens espanten els reptes (si no, no seríem aquí).

Alguns coneguts ja ens estan ajudant: Mario Kasun, Rosa Voladeres, Apunta Teatre, Jordi Planas, Esport3, Vueling, i aviat pujaran al repte molts més. Si vols més informació http://www.barcelonafrankfurt.org/blog

L’HOSPITAL

L’Hospital de Sant Joan de Déu és un hospital de referència a nivell estatal i europeu pel que fa al tractament del càncer infantil. Hi arriben nens de tot arreu per intentar curar-se.

Un dels llocs on passen més hores és l’Hospital de Dia, una unitat assistencial on el nen malalt rep el tractament que necessita sense haver d’ingressar i sense separar-se de la seva família.

El problema és que l’Hospital de Dia s’ha quedat petit! Necessita més llits i que les instal·lacions siguin més confortables. I per fer-ho, evidentment, fan falta molts diners.

Més informació a: www.hsjdbcn.org

Gracies a tothom!

BCN Triathlon